Restauratie

Autobedrijf Hijlkema is specialist in het restaureren van oldtimers. Wij zorgen ervoor dat uw klassieker weer in originele staat hersteld wordt, zodat u er weer optimaal van kunt genieten.

Wij hebben de expertise en ervaring om uw oldtimer op een professionele manier te restaureren. Hierbij streven we ernaar om zoveel mogelijk originele onderdelen te gebruiken, zodat uw oldtimer de echte authentieke uitstraling behoudt. Ook kunnen wij nieuwe onderdelen op maat maken, wanneer originele onderdelen niet meer verkrijgbaar zijn.

Wij nemen de tijd voor een restauratie, omdat wij vinden dat elke oldtimer uniek is en de beste behandeling verdient. Van het demonteren van de oldtimer tot het lassen van het plaatwerk, bijna alles gebeurt bij ons in eigen huis. Zo kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen en kunnen wij u tijdens het proces goed op de hoogte houden van alle werkzaamheden.

Naast het restaureren van oldtimers kunnen wij ook het onderhoud voor u verzorgen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om uw klassieker goed te onderhouden, zodat u er nog lang plezier van kunt hebben. Een goed onderhouden oldtimer behoudt zijn waarde en rijdt bovendien veel plezieriger.

Bent u op zoek naar een autogarage die uw oldtimer kan restaureren? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee en kunnen u advies op maat geven. Bij Autobedrijf Hijlkema bent u verzekerd van een professionele en persoonlijke aanpak.

Projecten

Scroll naar boven