Werkplaats

Onze werkplaats biedt een breed scala aan diensten voor uw auto. Of u nu een APK-keuring nodig heeft, een kleine of grote beurt wilt laten uitvoeren, schadeherstel nodig heeft, of hulp nodig heeft bij het lassen of uitlezen van uw auto, wij staan voor u klaar.

Onze APK-keuring is een snelle en betrouwbare manier om ervoor te zorgen dat uw auto aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen voldoet. Vaak combineren we de APK-keuring met een kleine of grote beurt om uw auto in topconditie te houden en mogelijke problemen te voorkomen.

Heeft u schade aan uw auto? Wij kunnen u helpen met professioneel schadeherstel. Of het nu gaat om kleine krassen en deuken of grotere schade, wij hebben de expertise en apparatuur om uw auto er weer als nieuw uit te laten zien.

Laswerkzaamheden gaan we ook niet uit de weg. Of het nu gaat om het lassen van een scheur in uw uitlaat of het lassen van een nieuw plaatdeel, wij hebben de vaardigheden om het werk nauwkeurig uit te voeren.

Tot slot kunnen wij ook uw auto uitlezen om eventuele storingen op te sporen en op te lossen. Met onze geavanceerde diagnoseapparatuur kunnen we snel en nauwkeurig problemen identificeren en oplossen, waardoor u weer veilig op de weg kunt rijden.

U kunt bij ons eenvoudig een afspraak maken voor een van onze werkplaatsdiensten. Dit kan via ons telefoonnummer 0561-617000. We staan u graag te woord en plannen een afspraak in op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt. Zo kunt u uw auto snel en gemakkelijk weer in topconditie krijgen. Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak!

Scroll naar boven